Wednesday, August 17, 2011

Olime ametlikult augustiunetud


Selleaastane Augustiunetus võttis meid oma ametlikku programmi: pidasime Anni Akadeemia hoovis koduküpsetistega kohvikut ja näitasime noorte režissööride Anu Auna ja Priit Pääsukese lühifilme "Vahetus", "Indigotuba" ja "Must Peeter". Lisaks linastusid ETV filmivaramust "Moekoer" ja "Maailmameister".
Augustiunetuid jagus Anni Akadeemia hoovist läbi astuma parasjagu, filmiprogrammi püsivamad vaatajad olid noored, keda ei heidutanud jahedavõitu ja unetu augustiöö.

Suur aitäh Reedale, Dianale, Maiele, Marisele, Liiliale ja Katrinile - teie maitsvad koogid tõid Anni Akadeemiale taas kena toetussumma.

Eriti menukaks osutus Katrini küpsetatud suvkõrvitsa-pähklikook:

Suvikõrvitsa-pähklikook
Põhi: 400 g suvikõrvitsat (riivida, koorima ei pea), 3 muna, 2,5 dl õli segada ühes kausis. Teises kausis sega 3 dl suhkrut, 6 dl jahu, veerand tl küpsetuspulbrit, 2 tl soodat, pool tl soola, 2 tl vanillisuhkrut, kreeka pähkleid (tükeldada). Sega see kergelt kokku suvikõrvitsa-muna-õli seguga. Küpseta 40 min 190-kraadises ahjus. Jahtunult kata vaabaga.
Vaap: 200 g toorjuustu, 75 g võid, tuhksuhkrut (nii palju et tuleks piisavalt magus ja piisavalt paks kate), kaunistuseks kreeka pähkleid.

Tehke järgi!

No comments:

Post a Comment