Monday, August 15, 2011

Käisime Euroopa konverentsil Baden-Badenis

Olles membership chair , osalesin konverentsieelsel koolitusel, mille viis läbi international president Dr. Jensi Souders.
Seal osalesid 8 riigi esindajad ja meile tutvustati programme, mille abil selgitada organisatsiooni eesmärke potentsiaalsetele uutele liikmetele ja milliste abil võita tagasi mingil põhjusel ühingu tegevusest eemale jäänud liikmeid.
Arutleti veel teemal, kuidas selgitada liikmete huvisid ja ootusi seoses DKG organisatsiooniga. Iga osaleja sai kaasa ka mahuka käsiraamatu.
Konverentsil osalesin neljas erinevas töötoas, millest meeldivaim oli erialane Let's visit Numberland. Eksides ruumiga, sattusin veel ühte huvitavasse töötuppa, kus räägiti psühholoogilisest vastupanuvõimest ning selle kujunemisest. Membership Chair'ile kohaselt kuulasin ka islandlaste organisatsiooni laiendamise kogemusi.
Reeli

Jagades Anu veendumust kodumajutuse headusest, valisime meie koos Alfa-Margitiga just selle võimaluse. Ega kahetse. Meie võõrustajateks osutus fantastiline abielupaar – Gundula ja Volker. Kuigi Gundula ei ole ise DKG liige, suhtus ta äärmiselt mõistvalt kõike konverentsi puutuvasse. Lisaks igapäevasele transpordile-toitlustamisele veetsid nad meiega terve pika pühapäeva. Käisime väikeses Gengenbachi linnakeses, kus külastasime kirikut ja narrimuuseumi, jalutasime kaunis oma fachwerk-iga hoonete poolest tuntud kesklinnas ning lõunatasime.
Õhtul aga läksime veel kord Strasbourgi, et jalutada vanalinnas (Petite-France) ja imetleda Jumalaema katedraali juures valgussõud Tšaikovski, Griegi jt. heliloojate teoste saatel. Vaatemäng oli tõeliselt suurejooneline ja pani meeldejääva punkti kogu elamusterohkele reisile.
Katrin



No comments:

Post a Comment