Thursday, December 16, 2021

Jõuluõhtusöögi valmistamine Herkki Ruubeli juhendamisel

15. detsembril kogunesid Beeta chapteri liikmed Pärnumaa Kutsehariduskeskusesse, et valmistada üheskoos jõuluõhtusöök ja hiljem seda restoranis nautida. Õhtusöögi valmistamise juhendajaks oli Pärnumaa Kutsehariduskeskuse külalislektor ja Villa Ammende peakokk Herkki Ruubel. Kahekäigulise õhtusöögi menüüsse mahtus käsitööpasta valmistamine, millest valmisid toorjuustu-lõhe ravioolid valge veini tsitruse kastmega ning desserdina šokolaadi-mousse kaneeliküpsiste ja jogurtijäätisega. Mõnusas jõuluhõnguses jõululauas toimus töine koosolek, kus võeti kokku möödunud aasta ja tehti plaane uueks aastaks.











Pildid DKG erakogu.

No comments:

Post a Comment