Sunday, December 20, 2015

Beetasid võõrustas Koidula gümnaasium



23. novembri õhtupoolikul olime kutsutud uuenenud Koidula gümnaasiumisse, et uudistada Pärnus ja Pärnumaal asuvat ainsat riigigümnaasiumit ning tutvustada oma uutele liikmekandidaatidele DKG hingeelu.
Koidula gümnaasium, mis on teinud aastaga läbi totaalse muutumise, pakub Eestis hetkel tõenäoliselt kõige kaasaegsemat õpikeskkonda, alates funktsionaalsetest ruumilahendustest kuni kõrgtehnoloogiliste laborisisustusteni välja. Ille, kes on huvilistele teinud majaekskursioone juba septembrist saadik, andis meile põhjaliku ülevaate kõigist nii õppetööks kui lõõgastuseks mõeldud ruumidest, sealhulgas suurest auditooriumist, keemia ja bioloogia laboritest, jõusaalist ja õpetajate töö- ja puhkeruumist.
Pärast majaekskursiooni suundusime Ille kabinetti, kus katsime väikese kohvilaua ning Reet oli ette valmistanud ülevaate tutvustamaks DKG organisatsiooni meie uutele liikmekandidaatidele. Meie rõõmuks ühines meiega ka Koidula gümnaasiumi huvijuht Haide, kelles me ka loodetavasti suutsime DKG vastu huvi äratada.
Kokku saades on alati palju teemasid, mida omavahel arutada. Nii venis ka see õhtu päris pikaks, kuid tore oli jälle kokku saada ja üksteisega oma mõtteid vahetada.




Tekst: Katrin Saks
Fotod: Anne Rähn, Reet Soosaar, Ille Rohtlaan